Кметът на Асеновград пожела на ИА „Фокус“ добрите новини да са на първо място в новинарския поток

Ето какво каза в интервю за радио „Фокус“ кметът на община Асеновград доктор Христо Грудев по повод 20-годишнината от създаването на агенция „Фокус”.

Как оценявате съвместната ни работа досега?

Бих определим нашата съвместна дейност като коректна. Това е важно, за да може обществото да се развива и, защото хората усещат коректността и почтеността. Но това е само един елемент от нашата съвместна работа. Другото нещо, което ценя в работата на Вашата медия е, че създавате правилна информираност на гражданите. А тя е важна предпоставка за изграждане на доверие към Вас. Обективното отразяване на събитията и важните новини, които се случват в общината и с населението в нея, е ценна предпоставка за положителната оценка върху работата на агенция „Фокус” и радио „Фокус”. Освен това, новините и събитията, касаещи Асеновград, са своевременно, обективно и професионално представени.

Какво още бихте искали да видите при нас, какво още си пожелавате за съвместната ни работа?

Добрите новини трябва да са на първо място в информационния поток на всяка медия. Често се случва да се тиражират повече скандалните и криминалните вести. Пожеланието ми към всички медии е, ако може да се преподреди информацията, която се предоставя на аудиторията – да има повече хубави, позитивни новини и предавания, които умело да са подредени и представени на читателите и слушателите. Приемете най-сърдечните ми пожелания за здраве и късмет на екипа на агенция „Фокус” по повод 20-годишния юбилей. И нека да се случват повече добри новини, чрез които да има повод името на Асеновград да е във Вашия ефир.

Pin It on Pinterest