Кметът на Асеновград по повод Деня на общината: Всички ние носим висока служебна отговорност

До всички общински служители
на територията на
община Асеновград

УВАЖАЕМИ СЪГРАЖДАНИ,
УВАЖАЕМИ ОБЩИНСКИ СЛУЖИТЕЛИ,

Поздравявам Ви по повод Деня на българската община – 12 октомври! Съвременният свят изправя всички нас пред трудности и предизвикателства, но съм уверен, че заедно ще успеем да ги преодолеем. Знам, че усилията, които полагате ежедневно за по-доброто бъдеще на Асеновград, ще бъдат оценени и ще спечелят доверието на гражданите на нашата община. Убеден съм, че осъзнавате своята висока служебна отговорност и това си личи в изпълнението на професионалните Ви задължения.
Нашата обществена роля и дълг, като служители на общинска администрация е да отговорим на очакванията на хората. Доказателство за това е, че с всяка изминала година развитието на Асеновград напредва видимо. Можем да се гордеем с постигнатите резултати – печелят се европейски и национални проекти, привличат се инвестиции, подобрява се градската среда, подобряват се обслужването и комуникацията с гражданите.
В днешния празничен ден искам да изкажа благодарността си към всички Вас! Запазете търпението и желанието, с които изпълнявате мисията си. Нека заедно да градим бъдещето на Асеновград! Уважавайте се взаимно и не забравяйте, че всички ние работим в екип, за да отстояваме и оправдаваме очакванията и правото на гражданите за по-висок стандарт на живот.

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград 12.10.2021 г.

Pin It on Pinterest