Кметът Илко Стоянов: The Brava Balkan fest ще се завърне с двойна сила през следващата година

The Brava Balkan Fest 7, който трябваше да бъде проведен на 10 и 11 септември, няма да се състои,  предвид наложените противоепидемични мерки от МЗ.

Новината беше официално съобщена от кмета на Благоевград Илко Стоянов и Росен Георгиев, председател на управителния съвет на Асоциацията за европейско развитие на българското село.

„Загрижени сме за здравето на хората и сме на мнение, че обществото трябва да бъде единно, особено тогава, когато се наслаждава на подобни прояви. Това е един от най-добрите фестивали на територията на Благоевград, а ние искаме да запазим духа на обединението и свободата“, заяви Илко Стоянов.

Той поясни, че в момента се коментира и промяна на самия месец, в който фестивалът може да бъде проведен, ако това се наложи.

 „The Brava Balkan fest 7 ще се завърне с двойна сила през следващата година, убеден съм, че и тогава програмата ще бъде изключително добра“, каза още кметът.

Росен Георгиев поясни, че към момента вече има сключени стратегически партньорства, които ще дадат възможност да се добавят нови, непознати елементи към следващото  издание.

Pin It on Pinterest