Кметът Денчо Бояджиев и екипът му бяха гости на откриването на най-новата инвестиция в Разград – хипермаркет „Алфа”

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев и екипът му – заместниците Добрин Добрев, Мирослав Грънчаров, Полина Иванова и Руска Вътева и секретарят Нели Добрева – бяха официални гости на откриването на най-новата инвестиция в Разград – хипермаркет „Алфа” в бизнес зона „Перистър”.

Г-н Бояджиев заедно с Областния управител Гюнай Хюсмен и управителят на обекта Валентин Христов прерязаха лентата на най-големия строителен хипермаркет в Лудогорието. Преди това Кметът Денчо Бояджиев поздрави съдружниците в „Алфа Трейд”ООД Валентин Христов, Мартин Нешев и Христо Христов за куража при реализирането на тази смела инвестиция. Г-н Бояджиев припомни старта на самата бизнес зона – през 2006 г., когато с европейски средства военната зона започна да се превръща в индустриален център с различни производства и услуги и в който вече останаха само няколко незастроени терени. „Доволен и щастлив съм, че финализираме това, което започнахме” – заяви Кметът. Той допълни, че хипермаркетът, в който разградчани могат да намерят всичко необходимо за строителство и поддръжка на жилището, е едно от бижутата на бизнес зоната. Пожела на тримата съдружници много успехи и просперитет, а на разградчани – откриване на още много тава обекти, за да се развива градът.

Хипермаркетът бе открит с водосвет, отслужен от архиерейския наместник отец Георги.  

Строителният хипермаркет „Алфа” е изграден за близо 2 години в  сграда  на две нива, със застроена площ от 2200 кв.м, и асортимент от над 50 000 артикула. В първия му работен ден клиентите ползват 15% отстъпка, имат и право на участие в томбола, която ще се тегли на Димитровден, а също и да завъртят „Колело на късмета” с над 200 награди. За малките посетители в зимната градина имаше и аниматори. 

Pin It on Pinterest