Кметът д-р Грудев участва в откриването на новия Медико-дентален комплекс в Асеновград

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев бе официален гост на откриването на най-новия Медико-дентален комплекс в града.

Инвеститорите в обекта са зъболекарят доктор Ангел Калинов и съпругата му Валентина. Лентата на новоизградения комплекс прерязаха доктор Грудев и синът на собствениците доктор Георги Калинов, който също е наследил професията.

 „Благодаря за поканата да бъда част от официалното откриване на толкова модерен и с европейски вид комплекс. Радвам се, че Асеновград вече може да се похвали с подобен център. Това е улеснение за нашите съграждани, за да не пътуват до съседен Пловдив, където да бъдат обслужени при спешна необходимост. Щастлив съм, че в Асеновград има толкова и много на брой предприемчиви хора, които допринасят не само за съвременната визия на града, но и осигуряват помощ при неотложни ситуации. Впечатлен съм от вида на сградата и съвременната техника, с които ще се лекуват пациентите. Пожелавам успех на семейство Калинови в новото начинание“, каза пред присъстващите кметът доктор Христо Грудев. Свещеници благословиха комплекса, след което на гостите бяха поднесени пита и мед, както повелява традицията, и бе направен оглед на сградата.

Центърът се намира на булевард „България“ в Асеновград и там асеновградчани ще могат да разполагат с денонощен стоматологичен кабинет. Обособени към момента са осем помещения за зъболекарски услуги. Предстои да бъдат устроени и още 12 такива, в които да работят медицински специалисти с различни специалности. Предвидени са манипулационна, хирургичен кабинет и специален такъв, за деца. Комплексът разполага и с анестезиолог. Новият медико-дентален център на Асеновград отговаря на всички европейски изисквания, включително е достъпен за хора с увреждания.

Pin It on Pinterest