Региона

Изграждат Многофункционална спортна зала в Разлог

Кметът на община Разлог инж. Красимир Герчев подписа финансиране за 12 800 000 лв. – за изграждане на Многофункционална спортна зала в Разлог.
Днес инж. Красимир Герчев подписа споразумение, в размер на 12 800 000 лв., с Министерство на регионалното развитие и благоустройство – за изграждане на Многофункционална спортна зала в Разлог.
Осигурените средства са насочени към проектантски дейности, авторски и строителен надзор, както и строително монтажни работи.
Многофункционалната спортна зала, която ще бъде изградена в непосредствена близост до стадион “Септември”, ще предоставя възможност за провеждане на тренировъчен и състезателен процес по различни видове спорт, част от които волейбол, баскетбол, футзал, бокс, гимнастика, тенис на маса, тенис на корт, бойни спортове.
С надграждаване на наличната спортна инфраструктура, Община Разлог цели насърчаването на физическата активност сред местното население, като същевременно приветства, с подходящи условия, национални и международни спортни прояви.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest