„Истина или предизвикателство” ще се излъчва онлайн на 13 ноември

Финалното събитие по проект „Истина или предизвикателство” ще се излъчва онлайн поради усложнената епидемиологична обстановка в града.

На 13 ноември, в 19:13 часа може да гледате видеото на фейсбук страницата на проекта и в инстаграм. 
„Истина или предизвикателство” е проект на Фондация „От БГ”, който се реализира с финансовата подкрепа на Община Габрово, Програма Младежки дейности.

В продължение на два месеца в инстаграм и фейсбук, на специално създадени за целта профил и страница, бяха публикувани снимки и твърдения по различни, актуални за младите хора теми.

Последователите проследиха и участваха в дискусии, свързани с отношенията на младите към възрастните, доброволчеството, градската среда, свободното време, стиловете музика, социалната сфера, гражданското образование, конфликта между минало и настояще, чуждо и наше.
Публикациите в социалните мрежи достигнаха аудитория над 17000 души, а предизвикателствата в проекта очертаха няколко посоки на работа и бъдещи проекти за фондацията.
„Какво публикувахме и защо, кой ни отговори и как, от къде тръгнахме и до къде стигнахме, колко още ни остава? Отговор на тези въпроси очаквайте в петък, 13-ти. Не сме фаталисти, не сме суеверни, очакваме ви на адреса на „Истина или предизвикателство” във фейсбук и инстаграм“, призовават от Фондация „От БГ”.

Pin It on Pinterest