инж. Климент Кунев: „Доверявайте се на книгите“

Инж. Климент Кунев, председател на Общински съвет – Габрово, изпрати поздравителен адрес до училищата в Габрово по повод 15-и септември.

Той им пожела успешна и ползотворна учебна година – с нови възможности, предизвикателства и интересни идеи, които да бъдат осъществени с успех!

„Деца, уважавайте се, ценете вашите учители и се вслушвайте в съветите на родителите си! Казват, че хората, които четат книги, ще управляват онези, които гледат телевизия. Доверявайте се на книгите. Те мълчат, когато е нужно и споделят идеи, когато сте готови да ги разберете!

Уважаеми учители, на вас желая сили и търпение, за да изпълнявате мисията си на просветители все така отговорно и всеотдайно! Подайте ръка с обич и вяра на вашите възпитаници. Посрещнете ги с топла усмивка и с най-искрените и мили думи. Помагайте им да преодоляват изпитанията и да сбъдват мечтите си. Бъдете за тях не просто техни учители, а и вдъхновители!

Скъпи родители, бъдете търпеливи и насърчавайте децата си. Дарявайте ги с цялата си любов! Подкрепяйте ги при всяка трудна стъпка в техния път на обучение, израстване и усъвършенстване! Пожелавам ви да изживявате пълноценно всеки миг с вашите деца, да ги съпровождате в стремежите им и да се радвате на всяка тяхна победа!“  се казва още в поздравлението.

Pin It on Pinterest