Инж. Цветан Асенов: Гласувах за новите възможности, които се откриват пред Видин

Заместник-кметът на Общината упражни правото си на глас на местните избори 2019 в 44-та секция, разположена в СУ „Цар Симеон Велики“. Той бе придружен от съпругата и от дъщеря си.

След като пусна изборната бюлетина, инж. Цветан Асенов заяви пред медиите: „Гласувах за новите възможности, които се откриват пред Видин и Общината. През последните четири години бяха постигнати много неща, но винаги има какво да се надгражда. За местната власт винаги на първо място е била и трябва да бъде грижата за хората“. Най-важното според него е да продължат усилията за подобряване качеството на живот – благоустрояване и облагородяване на селищата и жилищните квартали; модернизиране на образователната инфраструктура; предлагане на нови и качествени социални услуги; работа по проекти с европейско финансиране; разработване на иновативни идеи в сферата на туризма, утвърждаване на традициите в богатата културна програма на Общината. 

В тази секция до 10 часа бяха дали своя вот около 40 души, а общият брой на хората по избирателни списъци е 372.

В местните избори за общински съветници и за кметове на 27 октомври 2019 г., на територията на Община Видин за първи път могат да упражнят правото си на глас 454 души. Най-възрастните двама гласоподаватели са родени през 1919 г. и са от град Видин.

Pin It on Pinterest