Региона

И тази година Гецово ще е домакин на „Фестивал на веселието“

От 4 до 6 май село Гецово отново ще домакин на „Фестивал на веселието“ – културно-развлекателно събитие с музикално-артистична програма, атракции, заведения за хранене и малки търговски обекти за продажба на захарни изделия, сладолед, изделия на занаятите и други.

Във връзка с провеждане на събитието се въвежда временна промяна в организацията на движение в района.

За периода от 10:00 часа на 2 май до 13:00 часа на 7 май се преустановява движението, престоят и паркирането на пътни превозни средства по улица „Добри Чинтулов“ от кръстовището с ул. „Антон Страшимиров“ за разполагането на сцена, атракциони и търговски обекти. Временна организация на движението се въвежда и по ул. „Иван Вазов“ в участъка от кръстовището с ул. „Патриарх Евтимий“ до кръстовището с ул. „Георги Дамянов“, това се налага за провеждане концертната програма със самодейни колективи и популярни изпълнители от 4 до 6 май за времето от 18:00 ч. до 22:00 ч. Обходният път в съответствие с правилата за движение е както следва: по ул. „Патриарх Евтимий, ул. „Бели Лом“ и ул. „Георги Дамянов“. Паркиране на пътни превозни средства за времето на концертната програма трябва да става в двора на закритото ОУ „Иван Вазов“, както и от дясната страна по посока на движението на улиците „Иван Вазов“, „Георги Дамянов“ и др. Заповедта за временна организация на движението е публикувана на интернет страницата на Община Разград.

Фестивалът на веселието се организира от „Арабела Арт“ЕООД, в програмата са включени концерти на: Vall – на 4 май от 18,00 ч.; на Славка Калчева – от 18,00 ч. на 5 май и на Оркестър „Славяни“от 18,00 ч. на 6 май. На 5 май от 10,30 ч. ще има кулинарно състезание изложба на козунаци и яйца, а на 6 май от 10,00 ч. – детско парти.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest