Региона

ХАСКОВО РОК 2024 – рок-маратон с благотворителна кауза

ХАСКОВО РОК 2024

5 и 6 юли от 20,00 часа к-кс „Спартак“

За поредна година Община Хасково и Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни организират най-грандиозното рок-събитие в региона ХАСКОВО РОК.

Фестът приема на една сцена класически рок музиканти и млади талантливи изпълнители от Хасково и региона.

Рок-маратонът се провежда на откритата сцена в к-кс Спартак, Хасково.

И тази година Община Хасково изпълнява своята мисия- предоставя възможност на младите рок-групи и бъдещи рок-звезди да свирят заедно с гост-изпълнителите.

На 5 юли от 20,00 часа първи на сцената излизат – STATE OF MIND и RUNT от Хасково и ХАЛА от Димитровград, а веднага след тях забиват рок-класиците от КОНКУРЕНТ!

Във втората вечер, 6 юли от 20,00 часа, Хасково избухва с КЕРАНА И КОСМОНАВТИТЕ, ХАНГАР 42 и ODD CREW.

ХАСКОВО РОК 2024 е част от кампанията на Община Хасково и МКБППМН „Хасково срещу дрогата“.

Благотворителна кампания на ХАСКОВО РОК 2024

Както знаете, Община Хасково посвети всички свои събития на каузата За Никол. В тази връзка благотворителната кауза на ХАСКОВО РОК сега ще бъде насочена към сбъдването на мечтата на три хасковски деца да оздравеят. Средствата, които ще съберем от нашите дарители по време на ХАСКОВО РОК ще бъдат разделени по равно в подкрепа на Никол, Дани и Рени.  

И тримата се нуждаят от надежда и мечтаят да оздравеят, затова Община Хасково като организатор на ХАСКОВО РОК, призовава всички жители и гости на Хасково, да се включат в Благотворителна кампания на ХАСКОВО РОК 2024 и чрез покупка на тениска с логото на феста, да подарят надежда за пълноценен живот на Никол, Рени и Дани.

В дните на рок-феста ще бъдат поставени традиционните благотворителни кутии на ХАСКОВО РОК, ще има и места за дарения, организирани от семействата на децата.  ХАСКОВО РОК сбъдва мечти!

Очакваме ви! 5 и 6 юли от 20,00 часа в к-кс „Спартак“. ВХОД СВОБОДЕН!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest