Главен експерт Ирена Димитрова е отличена с грамота за значителен принос в утвърждаването на позитивен имидж на Областна администрация Видин

По повод Деня на държавния служител, областният управител Огнян Асенов инициира процедура за номинация на служител в категория „Значителен принос в утвърждаването на позитивен имидж на Областна администрация Видин“. 

В номинацията се включиха всички служители на Администрацията, като най-много гласове получи главен експерт в Дирекция „Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост“  г-жа Ирена Димитрова. 

Ирена Димитрова е служител в Областна администрация Видин от 2001 година. Колегите й я определят като професионалист в работата, отговорна в служебните си задължения, отзивчива и любезна в отношенията си както с колеги, така и с граждани.

Областният управител връчи грамота на Ирена Димитрова, като отбеляза, че оценява високо старанието, което ежедневно полага и й пожела да продължава да работи все така отговорно и да утвърждава положителния имидж на Областна администрация Видин.

Pin It on Pinterest