Региона

Gianni Scribano, Luca Minnelli и Chiara Perale пеят златни хитове от Сан Ремо в концерта „Магията на Италия“ на Античния театър

Концертът „THE MAGIC OF ITALIA” ще звучи под акомпанимента на Оркестъра на Държавна опера Пловдив, на диригентския пулт ще бъде Левон Манукян

Романтика, любов, музика и Сан Ремо са само част от притежателните символи, които очакват пловдивската публика в рамките на концерта „THE MAGIC OF ITALIA” , в който ще звучат златните хитове от легендарния фестивал Сан Ремо.

На 6-ти юни 2024г. от 20:30 часа на Античен театър ще чуем любими песни като Феличита, Воларе, Ке Сара и много други, изпълнени на живо от Gianni Scribano, Luca Minnelli и Chiara Perale, със съпровода на Оркестъра на Опера Пловдив с диригент Левон Манукян.

В това незабравимо пътуване до Италия чрез силата на музиката ще ви поведат:

GIANNI SCRIBANO – певец, музикант, композитор и автор на собствени песни. Интересът му към музиката започва от ранна възраст и постепенно прераства в в безгранична страст към нея. На 12става част от Представителния венециански оркестър (L’Orchestra Popolare Veneta), където свири на бас китара. На 17 започва истинската му професионална кариера като певец и изпълнител. Пее и свири на пиано в най-престижните клубове в Италия. По време на своята кариера, Джани е реализирал хиляди публични представления и концерти в цяла Европа от гастрол на Арена ди Верона пред публика от 10 000 зрители до зала Палавела в Торино (L’Auditorium Palavela di Torino). Прави редица световни турнета със спектакъла „Ромео и Жулиета на лед“, с който посещават и Русия. Осъществява турнета в Израел, Рига, София, Азербайджан и други страни със спектакъла „Магията на Сан Ремо“. Участва в представления и концерти в най-престижните Дворци и концертни зали на Италия в Рим, Милано, Неапол, Флоренция, Сардиния, както и в луксозните хотели “Danieli” и “Cipriani” във Венеция. Винаги очакван от своята публика с нетърпение, посрещан с горещи емоции и бурни овации. Сътрудничи си със световно известни артисти от ранга на: Lyttle Tony (Малкия Тони), Дино, Фабио Конкато, Алън Кинг, Феррадини, Mal dei Primitiv (Примитивно зло). През цялата си кариера Джани Скрибано остава верен на музиката и твори с любов, вдъхновение и ентусиазъм.

LUCA MINNELLI – познат като „Гласът на Венеция” със своя запомнящ се, топъл и чист теноров глас. Той е концертиращ изпълнител, гостувал в Ню Йорк, Лондон, Малта, Санкт Петербург, Милано, Венеция и мн. др. През 2021 г. записва албума „Forever And Ever With You” заедно със знаменития китарист BrianMay (Queen) и бродуейската звезда Kerry Ellis.

CHIARA PERALE е яркото дамско очарование в концерта „THE MAGIC OF ITALIA”. Тя е популярно лице от телевизионния екран на Италия. Журналист, водещ, лице на публични събития във Венеция и цяла Италия. Нейният чар, изискан стил и редица таланти я правят желан гост на всяка сцена. На Античен театър публиката ще се наслади на нейните музикални изпълнения и артистично присъствие.

Концертът „THE MAGIC OF ITALIA” ще звучи под акомпанимента на Оркестъра на Държавна опера Пловдив. На диригентския пулт ще бъде Левон Манукян – трето поколение музикант, диригент, аранжор, продуцент. Концертирал като диригент в България, Гърция, Сърбия, Македония, Хърватия, Австрия, Армения, Германия, Полша, Чехия, Италия, Словакия и др.

Закупилите билети във VIP зоната ще получат картички с автографи нa изпълнителите и комплименти-изненади от организатора на събитието.

Важно: Концерт-спектакълът „THE MAGIC OF ITALIA” се препоръчва за зрители от всички възрасти. Деца до 7 годишна възраст могат да присъстват безплатно, без право на място.

Продължителност на концерта: 120 минути.

Билети в платформата Ивентим https://www.eventim.bg/bg/bileti/the-magic-of-italia-plovdiv-ancient-theatre-634553/event.html, на всички физически каси в Пловдив и в страната, както и онлайн.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest