Региона

Георги Христов с грандиозна премиерата на новия си албум ”Пей сърце” в Пловдив

Новият сезон на Летен театър се открива с големият глас на България- Георги Христов

Георги Христов, един от най-иконичните певци в историята на българската музика, обещава да разтърси сърцата на музикалните фенове на 6.06. от 20.30ч. в Летен театър Пловдив.

Наименованието на новото му турне, както и новия му албум е „Пей сърце”. Очертава се това да бъде не само продължение на неговото впечатляващо портфолио, но и едно ново, свежо аудио звучене. Сърцето на концертите тази година е новият му албум ”Пей сърце”, който беше приет с препълнена зала 1 на НДК и завърши с фурор.

Ще ви изхвърлят в безвремие новите парчета и великолепните, магични изпълнения! За първи път ще прозвучи най-новата му песен за България по музика на Димитър Гетов и текст на Джина Дундова, която публиката я запя  още с първото изпълнение на представянето й. Тези премиерни парчета обещават не само да въздействат с музикалната си мощ, но и да създадат нови хоризонти на цялото му турне през 2024г, което ще премине лятото и през Пловдив  на 6 юни на Летния театър на Бунарджика“, разказаха от екипа на звездата.

Новите хитове на магичния изпълнител „Две целувки”, ”Не подавай за сбогом ръка”, ”Скитникът” и др., изпълнени с топлота и емоция, характерни за Георги Христов, ще озарят вечерта и ще я направят незабравима за почитателите. Всичките му песни, излизащи от душата му, описват търсенето на светлина в тъмнината и катарзиса на човешките чувства. Съчетанието на Георги Христовия вълнуващ ,магичен глас с чувствените текстове добавят допълнителен слой на емоционална интензивност към тази вечна песен за любовта и избора.

Гост – изпълнител на неговите концерти тази година ще е неизменната му лична приятелка, голямата българска певица Нели Рангелова. Заедно те ще изпълнят новата им дуетна песен, подарък за публиката „Когато се огледам в очите ти”. Песента отново потапя слушателите в магията на музиката – в обич, вяра, преданост в приятелството. Този мелодичен баладен химн, съчетаващ силните гласове на Христов и Рангелова, създава уникално съживяващо преживяване, което оставя дълбоко впечатление в сърцата на всеки слушател.

Класата в пеене Георги Христов, мощните му гласови данни, нестандартния му дух, чувствеността в поднасяне пред публиката принася нови звуци и перспективи в българската музикална сцена и служи като вдъхновение за любителите на музиката. Новият му албум, предстоящите премиери на песни и турнето му „Пей сърце” създава вълна от красота и емоция, която преодолява културните граници и обединява хората от цяла България“, разказаха още от екипа на Георги Христов. .

„Пей сърце” обещава да бъде изумителен и вълнуващ албум в кариерата на Георги Христов.

Билети се продават в мрежата на Ивентим БГ, на каса „МаскАрт“ в ДК „Борис Христов“ , Грабо БГ, всички бензиностанции ОМV, магазини Технополис, Книжарници Офис 1, Български пощи, и онлайн. –

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest