Региона

Георги Георгиев отново посети пенсионерския клуб в Нови Искър

Нищо не зарежда повече от срещите с хората. Да чуя за проблемите, да се опитам да помогна с моите колеги и най-вече – да се видим и поговорим човешки. Благодаря за поредната такава възможност в последните дни от мандата си.

Преди няколко месеца, когато посетих клуба около Великденските празници, освен да се видим с хората и да боядисаме яйца, поехме конкретни ангажименти и трябваше да свършим и административна работа.

Дамите се оплакаха, че покривът на клуба им тече. С колегите Татяна Георгиева/Tatyana Georgieva, Стефан Марков и Dontcho Barbalov направихме необходимото за осигуряване на общинско финансиране за неотложния ремонт.

✅ Погрижихме се клубът да бъде цялостно ремонтиран, вътрешно и външно измазан и боядисан. Поставено е и ново осветление на улицата пред сградата, за да може гражданите да се чувстват в безопасност през зимните месеци, когато се стъмва по-рано.

🙏 Грижата за възрастните хора трябва да е всекидневна, не само по празници. Благодаря им, че са до нас с техните мъдрост и опит, а в наше лице трябва да срещат уважение и опора.

✅ Благодаря на Даниела Райчева, която е един от най-активните и сърцати районни кметове. Това е отношението, което хората заслужават. Пожелавам ѝ успех в битката за нов мандат!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest