Георги Георгиев: Още след избирането ми за председател на СОС заявих, че ще имам активен диалог с гражданите

Възнамерявам да се срещам с тях регулярно в кварталите, където живеят, защото колкото и да са общи проблемите на софиянци има и специфични по места.

Искам да чуя какво мислят, какво им пречи и какво би им помогнало, за да може градският парламент да отговаря навременно на техните очаквания.

⚠️ Първата среща ще е в район „Искър“ – утре, 5-и октомври от 18.30 часа в концертната зала на ОКИ Дом на културата „Искър“.

➡️ Ще бъде съблюдавано за спазването на всички противоепидемични мерки – предварителна обработка на залата и зареждане с дезинфектанти, задължителни предпазни маски за присъстващите, спазване на отстояния и допустим капацитет на залата.

➡️ На срещата ще бъдат засегнати въпроси, свързани с екологичното отопление, разделното събиране на отпадъци, транспорт, необходимостта от мобилни пунктове за ваксинация, проблеми с трафика и паркирането, възможности за поставяне на контейнери за стари дрехи и др.

➡️ Ще сложим началото на динамична комуникация с гражданите на „Искър“ и чрез добре разработената им ФБ страница с бърза обратна връзка: https://www.facebook.com/Район-Искър-Столична-община-275137866694356

Pin It on Pinterest