Региона

Георги Георгиев: Честит първи учебен ден!

За втора поредна година раздаваме на всички първокласници 14 000 светлоотразителни гривни, които ще направят децата по-видими за шофьорите на пътя.

🔔 Знам колко е вълнуващ първият учебен ден, както за учениците, така и за техните родители и близки, които с притаен дъх и много вяра в своите деца очакват първия училищен звънец. За тези, които за първи път ще седнат на ученическия чин, днес започва нов и интересен път към знанието, който невинаги е лесен, но с достатъчно усилия и заедно с помощта на прекрасните учители, ще разкрие нови хоризонти за развитие.

💐 Днес посрещнах 15-и септември заедно с учениците и учителите в едно от най-добрите български училища – 145 ОУ „Симеон Радев“ в район “Младост”.

👏 Искам да поздравя директорката на училището Антоанета Михайлова за чудесно организирания празник и за усилената ѝ работа с грижа за децата. За мен тя е Човек на деня. Пред мен поздрави по име десетки деца на прага на училищния двор и за всички е ясно, че гори в работата си. Затова пожелах на учителите, пред чието дело днес цяла България се прекланя и благодари с цветя, да продължават да просвещават децата на София – много отвъд дължимото по длъжностна характеристика, защото това не е просто професия, а призвание.

✅ Желая на добър час на всички учители, ученици и техните родители, и нека новата учебна година бъде много успешна!

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest