Региона

ФАРА’24 раздаде своите статуетки в най-автентичната и емоционална церемония, Община Бургас обяви „Рекламодателят на година”

Официалната церемония по награждаване на победителите в 24 –то  издание на ФАРА се проведе в Бургас, а залата на Конгресния център събра над 600 от най-утвърдените специалисти и екипи  в комуникационния бранш.

Голямата награда ,,Творческа агенция на годината“ в Творческия фестивал спечели HUMAN

Победителят в Медийния конкурс на ФАРА 202е HUTS GROUP


„Рекламодател на годината“ е Fashion Days

„Благодаря на Община Бургас за доброто партньорство, няма ли сме такава база, с толкова допълнителни и преливащи събития в основната програма – четения, изложби, посещение на остров „Анастасия”, а рекламните калмпании са наистина много силни. Това показва, че всичко което правим тук има смисъл”, каза в приветствието си Чавдар КенаровВ своите три дни, фестивалът предложи наситена програма от интересни дискусии, панели и презентации с родно и чуждестранно участие. Официалната церемонии с водещ актрисата от бургаската „Мелпомена” Пепа Николова отличиха най-добрите кампании в над 38 категории и подкатегории в Творческия фестивал и 11 в Медийния фестивал.

Рекламата не е само бизнес услуга. Тя е форма на социално послание. Много вълнуваща е церемонията и всичко ,което се случи на тази сцена дава много поле за размисъл и креативност. Всички в залата сте победители. Поздравявам организаторите и очаквам следващ

Всички носители на златни награди в Творческия фестивал ще участват напълно безплатно в един от най-престижните фестивали в Европа.Фестивалът се проведе благодарение на подкрепата на Нова Броудкастинг Груп и дъщерното й дружество Нет Инфо като основни спонсори.ФАРА 2024 се организира от Българската асоциация на комуникационните агенции с подкрепата на Община Бургас.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest