Региона

Драгомир Драганов и Георги Георгиев гласуваха на изборите 2 в 1

Отидох да гласувам, защото се уморих от празни обещания и еднодневни политически проекти, които нямат куража и способността да продължат това, което вече са започнали“, каза областният управител на Русе Драгомир Драганов, който упражни правото си на вот по-рано днес в Две могили. Той сподели още, че гласува за стабилно парламентарно мнозинство, което да осигури устойчив растеж и значителни чуждестранни инвестиции в региона и страната. „Надявам се, че парламентарното мнозинство ще излъчи редовен кабинет, който да реализира пълен мандат и да погледне приоритетно на стратегическите инфраструктурни проекти в региона, като изграждането на втори мост над река Дунав при Русе и магистралата до Велико Търново. Не по-малко внимание трябва да се обърне на влизането ни в Шенген, което ще е от реална полза за всички, особено за русенци“, заяви областният управител. „Вярвам, че новото Народно събрание ще направи така, че местните предприемачи да остават в Русе и България, а не да търсят начини да влагат парите си в чужбина“, допълни още той.

„Гласувах, за да заявя гражданската си позиция и за да ми бъде чуто мнението, гласувах за проспериращо общество“, посочи от своя страна заместник областният управител Георги Георгиев. Той изрази увереност, че след изборите ще се състави силно правителство, което да даде заслуженото самочувствие на всеки българин, че живее в държава, управлявана от хора, които знаят какво искат и могат да го постигнат. „Нека не позволяваме апатията да прерасне в отрицание на демокрацията“, допълни още Георгиев. Заместник областният управител посочи още значението на това страната ни да има устойчиво управление, което да е предвидимо в решенията си и да работи за европейския авторитет на България. 

Областният управител Драгомир Драганов и неговият заместник Георги Георгиев гласуваха както за членове на Европейски парламент, така и за Народно събрание. Драганов упражни правото си на вот чрез машина, а Георгиев използва хартиени бюлетини.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest