„Дни на отворените врати” в СПГ „Алеко Константинов“

На 10 май 2022 в първия от поредицата „Дни на отворените врати“ в СПГ „Алеко Константинов“ посрещнахме нашите приятели от ОУ „Филип Сакелариевич“, техните родители и учители.

Нашите гости се запознаха с многообразието от професии, по които ще обучаваме през следващата учебна година: техник по транспортна техника, ресторантьор, готвач, техник на електронна техника, техник-технолог в дървообработването и електромонтьор. Те разгледаха учебните кабинети, работилниците и изградения към гимназията STEM център. Опитаха свежата домашна лимонада, приготвена от нашите бармани, вкусните еклерчета и американски палачинки, дело на младите ни кулинари.

СПГ „Алеко Константинов“ е гимназия с традиции в сферата на професионалното образование, а за екипа от педагози е мисия да подготвят младите хора за успешна реализация на пазара на труда. За целта ние влагаме внимание, индивидуален подход, разбиране и любов.

Каним всички желаещи да посетят гимназията до края на седмицата – 13.05.2022 г., а и след това. С радост ще ви покажем кулинарни изкушения, шедьоври в мебелното производство, стил в модата и още много.

Pin It on Pinterest