Димитър Драчев участва във връчването на награди на социално отговорни партньори на общини

Зам. областният управител Димитър Драчев участва днес в церемонията по връчването на наградите „Социално отговорен партньор на община“, които бяха раздадени в зала „П. Р. Славейков“ на Община Стара Загора.

Събитието бе организирано от КРИБ-Стара Загора съвместно с ръководствата на общините от областта. Гости бяха зам.-председателят на КРИБ проф. Николай Вълканов, зам.-кметовете на Стара Загора Иванка Сотирова и Янчо Калоянов, работодатели от региона.

Успоредно с присъждането на наградите на социално отговорни компании от областта, по време на форума презентации на различни икономически теми направиха водещи икономисти и анализатори, представители на банкови институции, на научната общност.

Г-н Драчев връчи специалните награди на номинираните в една от най-интересните категории – тази за образование и наука. В нея бяха отличени именитият преподавател по физика Теодосий Теодосиев, неговият колега, математикът и основател на фондация „Математика без граници“ Любомир Любенов, както и ученици от областта, спечелили най-високите отличия на световни олимпиади по математика и физика.

Pin It on Pinterest