ДЕЗИНФЕКТИРА СЕ НАЙ-ДЪЛГАТА УЛИЦА В НЕСЕБЪР „ИВАН ВАЗОВ“

Започна измиването и дезинфекцията на пътното платно и тротоарите на най-дългата улица в Несебър „Иван Вазов“.

Обработката стартира от Здравната къща, като включваше и пътеката в двора пред главния вход на лечебното заведение. Началната точка на работа бе съобразена с човекопотока и транспортното натоварване в района.

Дейностите бяха извършени по отработената вече технология с обилно заливане с вода и почистващ препарат, последвано от пръскане с дезинфектант и изтъркване на тротоара с четки.

Община Несебър е предприела всички разписани от Министерството на здравеопазването мерки, като дезинфекцията на улиците се извършва поетапно в съгласувана с местния Оперативен щаб за борба с разпространението на COVID-19 последователност. Обработката ще обхване цялата улична мрежа, както и детските и спортни площадки, автобусните спирки съдовете за смет и други съоръжения общинска собственост. Призоваваме гражданите към търпение, отговорност и стриктно спазване на противоепидемичните мерки.

Регулярните дезинфекционни действия ще продължат до приключване на извънредната ситуация, след което миенето на улиците ще става по обичайния за града график.

Pin It on Pinterest