Детско представление от Цирк „Играчка-Плачко“, много балони и още изненади за децата на 1 юни в Ямбол

Най-малките жители на Ямбол ще бъдат зарадвани с много празнични изненади на 1 юни – Ден на детето.


Програма започва в 10:00 часа, а мястото на събитията ще бъде в Градския парк. На сцената до фонтана ще се качат деца от всички детски градини в Ямбол. Малчуганите ще ни зарадват с музикални изпълнения и танци, подготвени специално за празника.
В същото време Общински детски комплекс – Ямбол ще насърчи малките художници да творят. Всички деца, които имат желание, ще имат възможност да рисуват на асфалт. И тази година за празника децата ще получат над 1000 балона, подарък от Община Ямбол.
В 11:00 часа клуб „Пейнтбол Ямбол – Paintball Legion“ ще изгради обезопасена зона за демонстрации срещу Лятното кино в Градския парк, в която безплатно ще представи играта пейнтбол на възрастни и деца над петгодишна възраст.
Изненадата за деня е изпълнението на интерактивно представление „Тинтири-Минтири“ от Цирк „Играчка-Плачко“, което ще очаква малчуганите в 17:30 часа на сцената около фонтана в парка. Спектакълът включва театър, клоуни, магия, сапунени мехури, жонглиране и още много интересни циркови номера.
В 18:30 часа цирковите артисти ще направят интересна работилница за изработка на топчета за жонглиране, подходяща за всички възрасти.
Припомняме, че на 1 юни авиобаза „Безмер“ традиционно ще отвори вратите си за посетители от 9:30 до 12:30 часа.

Pin It on Pinterest