Ден на таланта в ОУ „Никола Вапцаров“ – Асеновград

Директорът на Дирекция „Хуманитарни дейности, проекти и сътрудничество“ към община Асеновград Живка Георгиева бе официален гост на честване Деня на таланта в ОУ „Никола Вапцаров“.

Инициативата премина под надслов „С България в сърцето“. Ученици от школото показаха пред своите родители, близки и приятели какво са научили през учебната година от учителите си.

Живка Георгиева приветства присъстващите, сред които бе и експертът от Регионално управление на образование (РУО) – Пловдив Жанет Вакрилова. „Уважаеми служители, мили деца и родители, поздравявам Ви от свое име и от името на кмета на община Асеновград доктор Христо Грудев с празника „Ден на таланта“ и благодаря за поканата да присъствам. Инициативата е изключително добра и се радвам, че има толкова талантливи и усмихнати деца в нашия град. Пожелавам успех на всички участници“, каза при откриването на празничния ден Живка Георгиева.

В почти двучасовата програма се включиха ученици от подготвителната група до VII клас в училището. Те изявиха своите таланти, сред които пеене, танцуване, рисуване, рецитиране на български и френски език, математика и футбол.

Pin It on Pinterest