Региона

Дежурен екип от еколози ще съдейства в деня на почистването на Асеновград

Всеки може да съобщи в кой район и на кое място извършва почистване.

Община Асеновград призовава хората, които ще се включат в кампанията „Да изчистим България заедно“, да информират администрацията къде възнамеряват да осъществят своята акция. Идеята е участниците да получат максимално съдействие и подкрепа в реализирането на инициативата. За целта, в рамките на съботния ден (16.09.23 г.), хората могат да позвънят на тел.: 0884 3111 55 от 09:00 ч. до 13:00 ч., а през останалото време – на 0331 6 22 33 или 0885 25 0001.

Всеки може да съобщи в кой район и на кое място извършва почистване, както и какво количество отпадъци са събрани. Община Асеновград ще изпраща информацията периодично до Регионална инспекция по околна среда и водите (РИОСВ) – Пловдив. Целта е на16-ти септември общинската администрация дасъдейства на участниците в акцията при необходимост от предоставяне на допълнителни материали за почистването – чували, ръкавици и др.

Още подробности за кампанията и как да се включите може да откриете – ТУК; https://www.asenovgrad.bg/bg/sabitiya/asenovgrad-se-vklyuchva-v-kampaniyata-da-izchistim-balgariya-zaedno

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest