Региона

Да надгражда, за да може развитието и промяната на нашия град да продължи, пожела Йорданка Фандъкова на новия кмет Васил Терзиев

Йорданка Фандъкова поздрави новия кмет на Столичната община Васил Терзиев и каза, че от днес той поема огромната отговорност на кмета.

Хората очакват от него всичко. Нека да има разум, да надгражда, за да може развитието и промяната на нашия град да продължи. По думите ѝ тя „оставя един град с положени здрави основи за модерна европейска столица“.

На влизане в кабинета на кмета Васил Терзиев подари на Йорданка Фандъкова лалета, а тя – химикалка, нейния отчет за свършеното и личната си каска, за да може той да завърши проектите, които е започнала. Сред тях са 9 км метро, третият градски ринг и изграждаето на булевардите „Филип Кутев“, „Тодор Каблешков“, както и „Ломско шосе“, „Рожен“, и да започне нови свои проекти.

Фандъкова изтъкна, че работата на кмета е трудна и много отговорна. Тя благодари на софиянци, че четири пъти ѝ гласуваха доверие и със своята подкрепа и критика помагаха градът да се развива. „Винаги съм приемала тази отговорност като дълг да служа на града“ – каза също бившият кмет на София.

Фотограф: Аделина Ангелова

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest