Д-р Грудев за кметския наместник на с. Жълт камък: Сабри беше известен с гостоприемството и щедрост

Кметският наместник на село Жълт камък Сабри Наимов почина внезапно днес, 8-ми юни. По професия той е медицински фелдшер.

Практикувал е тази дейност дълги години в населеното място. По-късно е избран за кмет, а през 2019 г. е назначен за кметски наместник. Общо 16 години, с кратко прекъсване, се е грижел за селото. Сабри Наимов си отиде на 76 г. Погребението му ще е утре, 9-ти юни, в село Жълт камък.

Кметът на Асеновград доктор Христо Грудев отправи съболезнователен адрес до семейството и близките на Сабри Наимов:

Изразявам най-искрените си съболезнования към семейството и близките на Сабри Наимов!

Той беше изключителен човек и много добър професионалист, обичан и уважаван не само от колегите си, но и от всички жители на село Жълт камък. Отдаден на каузата, Сабри приемаше дори трудностите с усмивка и решаваше проблемите с лекота.

Беше известен с гостоприемството и щедростта си. Винаги се отблагодаряваше и за най-малкия жест. Неговата служба не се изчерпваше с края на работното време. Приемаше проблемите на хората като свои. Приятелството за него бе най-ценно! Беше всеотдаен и се отзоваваше на всяка молба. Няма да забравим любимата му поговорка, че „Едно изпито кафе с приятел трае 40 години“.

Поклон пред паметта му!

Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград 
            08.06.2021 г.

Pin It on Pinterest