Региона

Бургас ще е домакин на обучението за предприемачи ABLE Weekend Activator

„Асоциация на българските лидери и предприемачи“ (ABLE) и Община Бургас за четвърта поредна година организират двудневно предприемаческо обучение ABLE Weekend Activator.

Лятното издание на програмата ще се проведе от 28-ми до 30-ти юни в Младежки международен център – Бургас.
На 28.06 е организирана неформална сесия, чрез която участниците имат възможността да се опознаят и да създадат ценни контакти, а следващите два дни са предвидени  интерактивни модули и занимания, с обща продължителност от 12 часа на ден. 
Заключителната част на събитието е представянето на финалните проекти  пред подбрано жури от успешни предприемачи и хора с бизнес опит. Накрая ще бъде излъчен екип-победител. 
Мисията на предприемаческата програма ABLE Weekend Activator е да даде възможност на млади, проактивни хора в България да развиват своите идеи до реални работещи проекти и бизнеси чрез менторство, контакти и насоки.
Целта на инициативата е да запали интереса на 30 участници на възраст между 19 и 35 години в посока предприемачество, учейки ги успешно да прилагат различни стартъп методологии и похвати, така че да превърнат своите идеи в потенциални бизнес възможности.
Кандидатстването е отворено до 15 юни на: https://activator.bg/able-weekend-activator-apply/. 
Повече информация за ABLE Activator: www.activator.bg  и https://www.facebook.com/ABLEActivator/
.  

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest