БОРИСЛАВ БЪЛГАРИНОВ: В НАЧАЛОТО ВСИЧКО ИЗГЛЕЖДАШЕ КАТО ДОНКИХОТОВСКА БИТКА

БЛАГОДАРЕНИЕ 

НА ОБЩЕСТВЕНАТА ПОДКРЕПА И ГЛАСУВАНОТО ДОВЕРИЕ ЧАСТ ОТ РЕФОРМИТЕ СА ВЕЧЕ ФАКТ

Досегашният директор на РИОСВ Анатоли Станев встъпва в длъжност като областен управител днес. Това ще случи на официална церемония по приемственост, планирана от 09.00 часа в Зала 1 на Областна администрация – Русе. Предвидено е събитието да се излъчва на живо във Facebook страницата на институцията: https://www.facebook.com/rusedistrict.

„Много хора повярваха в промяната и тя се случи. Двата служебни кабинета доказаха, че политиката може да не се приема повече като мръсна дума в България и най-вече олицетворение на безвремието, корупцията и липсата на морал. В началото всичко изглеждаше като донкихотовска битка, но благодарение на обществената подкрепа и гласуваното доверие част от реформите са вече факт. По-доброто бъдеще на страната все повече изглежда като възможна реалност, а не просто като добро пожелание.“, споделя досегашният областен управител Борислав Българинов.

„Аз и екипът ми започнахме много ключови проекти за развитието на областта. Надявам се новото ръководство да има волята и способностите да ги продължи. Дано политиците са научили и най-важния си урок, че те са тук не за лично облагодетелстване, а за да бъдат в полза на гражданите.“, допълва още Българинов.

Pin It on Pinterest