Благоевград се превърна в снимачна площадка за новия игрален филм ,,Пакет Вечност“

Започнаха снимките на новия игрален филм „Пакет Вечност“ в Благоевград, подкрепен от ИА „Национален филмов център“.

Режисьор и сценарист на филма е родената в Благоевград Магделена Илиева, като това ще бъде нейния пълнометражен дебют. Продуцент е Мартичка Божилова от продуцентска компания ,,АГИТПРОП”. В главни роли ще се превъплътят Стоян Дойчев, Мариана Крумова, Ванина Кондова, Александра Сърчаджиева и дъщеря й, Константин Тодоров и Китодар Тодоров.

Филмът  ,,Пакет Вечност“ е драма с елементи на комедия, а действието се развива в малък български град. Екипът избра Благоевград за заснемане на основните сцени в него. Основните екстериорни снимки стартираха на 7 септември на Автогара Благоевград и мемориален комплекс „Памет и Вяра“ , като продължават до 16 септември 2020г., когато ще бъде заснета и кулминационната сцена, развиваща се на езерото Бачиново. Ще се заснема още на територията Младежки дом, както и на оживени улици, булеварди, кафенета и ресторанти в града. 

Партньор в организацията по заснемането на култовите сцени от филма и обезпечаването на престоя на снимачния екип и актьорите е Община Благоевград.

Pin It on Pinterest