Благоевград с приятелски жест към Европейска столица на културата

Благоевград и БГ Радио подкрепят Пловдив, носител на приза Европейска столица на културата. По тази причина церемонията, тази година, еднократно, ще се проведе именно в Пловдив на 22 май, зала Колодрум.
 На 14-15 юни големите победители ще пристигнат в Благоевград за грандиозен концерт в парк „Македония“.
Традиционно, на най-авторитетната и тържествена музикална церемония в страната, се връчват статуетки, определени изцяло от слушателите на БГ Радио за награда на музикантите с най-впечатляващите постижения за изминалата година чрез гласуване на сайта на медията www.bgradio.bg.
И този път престижната сцена на Годишни Музикални Награди на БГ Радио ще даде летящ старт на новите български поп и рок хитове. Сред тях е и „Несъвършен“ на РУШИ. Нова песен ще представят и Братя Аргирови, които са избраниците на БГ Радио да получат единствената награда, чиито получател определя еднолично екипът на медията – БГ Вдъхновител 2019 на името на Ана Мария Тонкова.
На сайта на БГ РАДИО до 00:00 ч. на 21 май се гласува за финалния етап в Годишни Музикални Награди 2019, в който се определят победителите във всяка една от деветте категории. 

Pin It on Pinterest