Безплатна тренировка на Бачиново с Ванко от „Сървайвър“

На 7 май (събота) от 10:00 часа, Иван Георгиев, по-известен като Ванко от „Сървайвър“ ще направи безплатна тренировка за всички желащи да се запознаят с неговата методика Pump&Run.

Сборният пункт е на паркинга на Бачиново.

Иван Георгиев – Ванко е бивш спринтьор – неколкократен републикански шампион на 100 и на 200 метра. С богатия си опит на професионален спортист и познанията за функциите на човешкото тяло, придобити в академията, той разработва собствена концепция за занимания между лека атлетика и фитнес, а именно методиката му, която развива вече 8 години – Pump&Run.
Pump&Run има за цел да подобри физическото състояние на всеки, който се обърне към него, да създаде настроение, самочувствие, здраве и не на последно място – да помогне за добрата му визия.
Ванко Pump&Run е амбициран да помогне на повече хора да се движат и спортуват, затова и през последните 2 години Ванко правеше всяка вечер LIVE тренировки в Инстаграм напълно безплатно с цел да мотивира хората.
Според неговите представи хората трябва по-често да тренират на открито, сред природата, на чист въздух, на различни места. Затова и тази година решава да направи нещо по-голямо, а именно PUMP&RUN TOUR, за да се „докосне“до всички свои последователи и съмишленици.
Включете се в безплатната тренировка Pump&Run с Ванко, на живо, където ще имате възможност да потренирате, да поговорите за спорт, хранене и начин на живот със самия него.
Надяваме се времето да е на наша страна, но дори и при лошо време тренировката ще се състои, защото – „Нищо не може да ни спре!”

Pin It on Pinterest