Региона

Бъдете бдителни към даренията си за приюта за бездомни животни

Във връзка със зачестилите сигнали, обаждания и срещи с хора, които редовно са превеждали пари и оставяли храна за Общински приют за кучета на Ивелина Недкова, Ви уведомяваме, че тя не работи за приюта за кучета , намиращ се в местност „Дерелика“, собственост на Община Казанлък.

От миналата година няма общо с неговата дейност. Подават се и сигнали, че тя се представя за партньор на Общината, и използвайки добротата и съпричастността на хората, си позволява дори да събира пари, които нямат отчетност.

Изтъкваме, че каквито и да било дарения, постъпват в приюта само след попълване на надлежните за това документи, указани в закона, при физическо предаване на храна .

Ако желаете да дарите средства, това трябва да се извършва само по сметка на Общината, като в основанието на платежното нареждане се указва, че е дарение в полза на Приюта за кучета. По този начин юридическите лица в края на финансовата година могат да приспаднат дарените ни през годината средства в годишната си данъчна декларация за намаляване на данъците си.

Дарителската банковата сметка на Общината е указана в сайта с прилежащи договори за дарение на физически и юридически лица.

Всякакви други различни действия са недобросъвестност и злоупотреба!

Контакти на Общински приют за кучета:

Местност „Дерелика“, тел: 0887/311884

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest