Аз раста патриот

Джулияна Енчева е на 8 години от гр. Златоград, област Смолян.

Тя обича животните и си играе с тях. Джулияна обича да пее родопски песни и иска да стане певица.

  Алехандра Енчева е на 13 години от гр. Златоград, област Смолян. Тя обича да рисува и фотографира. Когато порасне, Алехандра иска да се занимава професионално с фотография.

    Елица Меркова е на 4 години от с.Старцево, община Златоград, област Смолян. Елица обича да пее народни песни, а когато порасне, иска да стане доктор.

    Теодора Меркова е на 7 години от с.Старцево, община Златоград, област Смолян. Теодора обича да пее народни песни, а когато порасне, иска да стане зъболекар.

     Едис Алиман е на 7 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Едис обича да готви храна, а когато порасне иска да стане пилот на вертолет.

     Несрин Читакова е на 6 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Несрин обича да рисува. Когато порасне, тя иска да стане зъболекар.

      Симай Стамболлу е на 6 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Симай обича да рисува, а когато порасне, иска да стане хотелиер.

      Даниел Ердинчов е на 6 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Даниел обича да гледа уроци по „Уча се“ и иска да стане лекар.

      Демир Дуран е на 7 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Демир обича да кара колело и иска да стане „горски шеф“.

  Корай Палазов е на 7 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Корай обича да учи и иска да стане пилот.

  Селен Шеип е на 7 години от село Грохотно, община Девин, област Смолян. Селен обича да пише и иска да стане лекар.

  Децата от първи клас при ОУ „Гео Милев“-село Грохотно, община Девин, област Смолян.

  Цвети Янчева е на 6 години от гр. Златоград, област Смолян. Тя обича да пее, да танцува, да кара тротинетка и да реди пъзели. Като порасне, Цвети иска да стане стоматолог.

  Алия Юнакова е на 10 години от село Старцево, община Златоград, област Смолян. Тя обича да пее, танцува и рисува. Алия иска да стане архитект.

  Нели Юнакова е на 8 години от село Старцево, община Златоград, област Смолян. Тя обича да пее, танцува и рисува. Нели иска да стане фармацевт.

  Радостина Хълбукова е на 6 години от село Загражден, община Баните, област Смолян. Радостина е ученичка в първи клас и много обича да ходи на училище. Харесват й всички учебни предмети. Тя обича да полага грижи за животните и има много домашни любимци: костенурка, папагали, кучето Рекс и котарака Радостин. Като порасне, Радостина иска да стане ветеринарен лекар и да лекува животни.

Pin It on Pinterest