Ангел Джамбазки: Време е за възстановяване на доверието в държавността

Ще бъде късно за мерки срещу нелегалните мигранти, когато стигнат на границата ни, предупреди евродепутатът

Няколко основни теми, свързани с политическата и икономическата ситуация към момента събраха на среща в старопрестолния град съратници и симпатизанти на ВМРО – Велико Търново със заместник-председателя на ВМРО – Българско национално движение и евродепутат Ангел Джамбазки и Александър Сиди – член на националното ръководство на партията, съобщава Дарик радио.

На срещата присъстваха зам.-председателят на патриотичната организация и лидер на областната структура на ВМРО във Велико Търново доц. д-р Милен Михов, председатели на общинските структури в областта, на младежката и женската местни организации, приятели и симпатизанти. Срещата бе излъчвана на живо във „Фейсбук, отговаряно бе на всякакви въпроси, включително и на тези онлайн. https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=272&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2FDjambazki.VMRO%2Fvideos%2F385324273065200%2F&show_text=false&width=560&t=0

Разговорът бе с оглед на няколкото задаващи се кризи – здравната, породена от пандемията от COVID-19, мигрантската – която по думите на Джамбазки дължим на безобразната и безотговорна политика на западните си съюзници, които водиха безсмислена 20-годишна война. След което позорно избягаха и ни остава на пътя на мигрантската вълна – през Иран, Турция и ние сме следващите по пътя на мигрантите към Европа, категоричен е Джамбазки. Евродепутатът е категоричен, че мерки трябва да бъдат взети сега, на момента, а не когато мигрантите стигнат границата ни.

Ангел Джамбазки изрази искреното си съжаление от случващото се във вътрешен план в страната. Без капка заяждане – тези хора, които са в парламента са неумели и неподготвени. Ако бяха хванали някой примат от зоопарка – щеше да има по-добро поведение в последния парламент, заяви той. Допълни, че така само се губи времето на българските граждани. Джамбазки очерта и други проблеми пред хората – повишаващите се цени на тока и съответно на стоките от първа необходимост.

Време е за възстановяване на доверието в държавността, заяви Ангел Джамбазки.

Pin It on Pinterest