50 години Гълъбово с концерти и дамско рали

Атрактивната надпревара „Дамско рали Гълъбово 2019” ще се състои на 30 август 2019, петък, а първият старт ще бъде даден от Кмета Николай Тонев в 18 часа.

Дамското рали ще се проведе на бул. „Република“ и Кръговото в централната градска част. Участие в състезанието по майсторско управление на автомобили могат да вземат жени с валидни шофьорски книжки и другите необходими документи по закона за движение по пътищата. Записването тече от днес на тел. 0878282180 и ще продължи до деня на състезанието.

Купата на кмета е специалната награда в тазгодишното състезание по повод 50-тата годишнина от обявяването на Гълъбово за град.

Освен това всяка дама, която се осмели да участва, ще получи ваучер за гориво. Всички ще теглят жребий за реда на излизането им по трасето. Състезанието ще се проведе за най-добро време. Елементите са: каране между конуси, тип „змейка“, паркиране на преден ход и на заден ход, пълна обиколка на Кръговото, отново „гараж“ и конуси, а на финала ще имат няколко метра за ускорение. Жури и стюарди ще са разположени по трасето, те ще могат да правят оценка на шофьорите за изпълнението на елементите, като при грешка ще поставят наказателно време към общото време за обиколка. Водещ на събитието ще бъде нашумелият рапър Играта. Организацията основно ще поеме Ретро клуб „Авангард“.

От 26 август, понеделник до 1 септември, неделя 2019 г. Гълъбово ще празнува своя юбилей. В програмата ще вземат участие с концерти Милица Божинова и Асен Масларски, поп-фолк певицата Емилия, певецът на гръцки хитове Аристос Константино. Лятно кино в два дни и големи атракции за децата с детско сладко и забавно шоу са само част от предвидените в програмата мероприятия по повод 50 години град Гълъбово.

Pin It on Pinterest