11 май – Ден на Шумен

Празничната културна програма, посветена на Деня на Шумен – 11 май, ще може да бъде проследена в канала в YouTube на Община Шумен.

Там ще бъдат качени видео материалите, филмите и концертите, специално подбрани за празника и подготвени от общинската администрация, РИМ-Шумен, Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“, ДКТ „Васил Друмев“, образователни структури и културни институти.

Специалната програма за празника в понеделник, 11 май, ще се излъчва по Телевизия Шумен, като началото е от 10.00 часа. Тя може да се гледа и онлайн чрез сайта на медията на следния линк: https://www.tvshumen.tv/.

Шуменци ще имат възможност да проследят празничната програма за Деня на Шумен и в социалната мрежа Facebook. От канала в YouTube качените видео материали ще бъдат споделяни чрез линкове в официалната фейсбук страница на общината – Община Шумен/Shumen Municipality и в профила на кмета на Шумен във фейсбук – Любомир Христов – кмет на община Шумен.

Ще бъдат показани и филми от реализирани събития в областта на културата, младежките дейности и спорта. Лентите ще вървят на видеостената, която се намира до спортна зала „Младост“.

Pin It on Pinterest