За БСП уважението към възрастните е един от основните признаци за здраво и отговорно общество

Четири района от София също станаха част от кампанията “Солидарен Великден“

„С част от актива в моя район „Възраждане“ се включихме в кампанията на БСП “Солидарен Великден“. Днес дарихме козунаци, торти и плодове на Дома за стари хора в Зона Б-5, бл. 4. От години организацията на БСП в район „Възраждане“ помага на възрастните наши съграждани. Работим отлично с директорите на Дома. Великден е свят празник и е важно тези хора, които са далеч от семействата си, да почувстват топлина и грижа. Уважението към възрастните е един от основните признаци за здраво и отговорно общество. Аз съм доволен, че днес видях усмивки на лицата на хората, а сърдечните им пожелания за светли и спокойни празници ме стоплиха. Пожелах им да са здрави и все така с широки усмивки и добрина да ни посрещат, а ние ще продължим често да ги посещаваме и да помагаме с каквото можем“, сподели Иван Таков.

И районната организация на БСП в „Слатина“ се включи в националната инициатива на БСП „Солидарен Великден“. Възрастни хора бяха зарадвани с козунаци за предстоящия светъл празник.

Младежи от БСП-„Триадица“ също се включиха в добротворчеството и доставиха 22 пакета с 308 хранителни продукти от първа необходимост за нуждаещите се. Продуктите бяха доставени на палатките на „Системата ни убива“.

БСП в „Красна поляна“ и Инициативният комитет “Бъдеще за „Красна поляна“ раздадоха хранителни пакети на нуждаещи се граждани също в рамките на кампанията “Солидарен Великден“. 

„Нека Великденските празници ви дарят с много надежди и мечти. Нека в семейството ви има мир и разбирателство. Нека трапезата ви бъде пълна и сърцата ви изпълнени с любов. Спокойствие да царува в душите ви и здраве нека ви крепи!“, пожелаха участниците в инициативата.

Pin It on Pinterest