Юлиан Ангелов: Турските служби работят за по-високия резултат на ДПС на изборите

Как толкова години американските дипломати не са разбрали, че у нас има корумпирани лица

Турските служби работят за ДПС и за по-високия им резултат на изборите, заяви в „Здравей, България“ по Нова телевизия организационният секретар на ВМРО и водач на листата на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, ВОЛЯ И НФСБ“ в 25 МИР София Юлиан Ангелов. 

По повод корекцията на Анадолската информационна агенция за превода на думите на Мустафа Карадайъ, че е казал „прародина“ за Турция, а не „родина“ Ангелов заключи, че това няма особено значение, защото протестът на „БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ – ВМРО, НФСБ И ВОЛЯ“ е изобщо заради делегацията на ДПС на килимчето при Ердоган за подкрепа на парламентарните избори.

Това показва, че тази партия и нейните лидери са национални предатели. Те търсят помощ от чужди лидери и чужда държава, тоест, те служат на чужда държава, обобщи Юлиан Ангелов.

30 години обществото у нас знае, че ДПС е етническа, турска партия. Те го отричаха години наред, допълни организационният секретар на ВМРО. 

Мустафа Карадайъ каза още, че ДПС ще се бори за защита на турската идентичност в България, което показва още веднъж, че те са етническа партия, което е забранено от Българската конституция. Така че скандалите не са един или два, или три. Те извършват национално предателство. Лошото е, че партии от предишния парламент ги подкрепиха в това начинание, като разрешиха безброй секции да се разкриват на територията на Турция, коментира водачът на листата на БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ в 25 МИР София. Така, само до момента, в Турция има подадени над 15 хил. заявления, като се очаква да станат 50 хил. Освен това БЪЛГАРСКИТЕ ПАТРИОТИ вече имат информация, че се готвят и автобуси с екскурзианти гласоподаватели, които ще се упътят към България на вота. Затова ще срещнат отпор от патриотичната коалиция, която ще блокира границата, за да не ги допусне. 

В отговор на въпроса, че всъщност ДПС така удобно им подават топка за отиграване, Юлиан Ангелов беше категоричен, че няма как да има подобни договорки с движението и Ердоган, след като 30 години патриотите се борят срещу предателската политика на движението и подобни етнически партии у нас. Не патриотите са изпратили Карадайъ при Ердоган, за да си вдигнем топката, отсече Ангелов. По думите му ДПС прави това, за да сплоти своя електорат у нас и да получи подкрепа с много гласове от Турция. 

Лошото е обаче, че партии, които заявяваха, че са за патриотизма, за честността на изборите в България, направиха така, че Турция отново да се върне във вътрешната политика на България, напомни той по адрес на формациите на слави Трифонов, Мая Манолова и Христо Иванов, които подкрепиха разкриването на секции в южната ни съседка без ограничение.

По повод закона „Магнитски“ и черния списък с корумпирани, който изнесоха САЩ, организационният секретар на ВМРО отбеляза, че възходът на Делян Пеевски далеч не е бил през последните 4 години на управление с участието на патриотите, а години преди това и при няколко други правителства. Такава е политиката на Вашингтон и Берлин – когато имат изгода от политици и олигарси, ги подкрепят. Когато нямат изгода, правят обратното – защо трябва да се заблуждаваме? Как толкова години американските правителства и дипломати в България не са разбрали, че тези лица са корумпирани, зачуди се още Юлиан Ангелов.

За пореден път той развенча внушенията, че ВМРО е участвала в незаконна търговия с български паспорти. Ангелов посочи, че в Агенцията за българите в чужбина никога не са раздавани паспорти. Това става със санкцията на Министерство на правосъдието и на президентската институция. Освен това срещу бившия шеф на агенцията Петър Харалампиев няма никакви доказателства за корупция или подкуп, каза Ангелов. 

Когато една лъжа в България я тиражираш стотици пъти, тя става истина, заключи той. Обвързването на ВМРО с това, че се е търгувало с българско гражданство, е пълен абсурд, защото ВМРО е единствената партия, която 30 години помага на българите зад граница, включително със собствени средства. И ако намерите един българин от Македония, Сърбия или друга страна да каже – да, ВМРО взеха пари от мен, намерете го! Няма. Защо няма толкова години? Защото това просто не е вярно, това е една лъжа, категоричен беше организационният секретар на ВМРО.

Pin It on Pinterest