Юлиан Ангелов: Т.нар. „нови кумири“ в НС всъщност не са нищо ново

Т.нар. „нови кумири“ в НС всъщност не са нищо ново, а познатото старо.

И е по-добре да залагаш на хората, които са се доказали с работата си и изпълнените ангажименти към избирателите. ВМРО е единствената партия, които изпълни ангажиментите, които бе поела пред хората преди 4 години.

Това заяви в предаването „В мрежата“ по България 24 организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов, който коментира последните скандали в политическата ситуация в България: отказа на Слави Трифонов да състави правителство; промените в Изборния кодекс, които ще увеличат фалшификациите в Турция и изборния резултат на ДПС; подкрепата на ДПС за новите партии; новото блокиране на съвместната българо-македонска комисия.

  • Ще промени ли едно ново правителство позицията на България за Северна Македония?
  • Защо нито президентът, нито премиерът отбелязаха датата на арменския геноцид в Първата световна война?
  • Защо председателят на парламента Ива Митова отказа минута мълчание в памет на жертвите на османците (1 500 000 изклани и изселени)?
  • Защо ВМРО бе единствената политическа сила, която се поклони на специално мероприятие?

На въпроса готви ли се партията за нови избори Юлиан Ангелов отговори, че ВМРО ще направи по-добра кампания и ще влезе в следващия парламент.

Според Ангелов българските партии в парламента е трябвало да намерят общ език, за да съставят правителство. Уви вместо това новите депутати се заеха да правят промени в Изборния кодекс, да си определят заплатите – явно за тях това са най-важните неща, посочи той.

Организационният секретар на ВМРО определи позицията на Слави Трифонов и „Има такъв народ“ като обезпокоителна. Не може да си призовал българските граждани да те подкрепят и вместо да направиш така, да си обещал, че ще живеят по-добре, че ще има морал, честност и справедливост, получаваш подкрепа и после обаче бягаш от тази отговорност. Явно се търси друг политически дивиденти, коментира Ангелов. Той допълни също, че Трифонов е дал на заден относно въпросите в неговия референдум, който бе проведен преди години.

Т.нар. „нови кумири“ в НС всъщност не са нищо ново, а познатото старо. И е по-добре да залагаш на хората, които са се доказали с работата си и изпълнените ангажименти към избирателите. ВМРО е единствената партия, които изпълни ангажиментите, които бе поела пред хората преди 4 години, категоричен е Юлиан Ангелов.

Pin It on Pinterest