Юлиан Ангелов се срещна с кметове от община Божурище

Народният представител и организационен секретар на ВМРО Юлиан Ангелов се срещна с кметовете на Храбърско и Пролеша в община Божурище.

Със Стефан Василев в Храбърско бяха обсъдени местните проблеми и предстоящите инфраструктурни проекти.

С кмета на Пролеша Григор Григоров Ангелов коментира постигнатото от Красимир Каракачанов като министър на отбраната, както и възможностите за развитие на центъра на Пролеша чрез поставяне на паметни знаци, свързани със значими исторически личности.

Двете населени места са с изключително удобна локация и разположение, което предполага бъдещото им развитие в периферията на столицата.

Григоров и Юлиан Ангелов обсъдиха и въпроса за възстановяване дейността на детската градина, което ще е предпоставка за оставане на младите семейства в Пролеша.

На днешния ден, в който почитаме 148 г. от обесването на Васил Левски, организационният секретар на ВМРО подари на кметовете българското знаме, което да се вее гордо пред кметствата.

Припомняме, че организационният секретар на ВМРО Юлиан Ангелов се срещна с членове и симпатизанти на ВМРО в Самоков преди дни.

При спазване на противоепидемичните мерки бяха обсъдени успехите на ВМРО в управлението на страната и отчета на народните представители. Самостоятелното явяване на ВМРО на предстоящите избори се приема с голямо въодушевление от местните структури. Бяха коментирани и номинациите за листата на ВМРО в Софийска област, като със сигурност в нея ще има представител от община Самоков. На срещата, която се проведе по инициатива на председателя на ВМРО – Самоков Кирил Стойков, присъстваха и областният председател на Организацията в Софийска област Богомил Бранков, зам. областният управител на Софийска област Николай Борисов, кметът на Бели Искър Благовест Бичаков и председателят на Общинския съвет в Елин Пелин Николай Плещов.

Източник: „Балканец.БГ

Pin It on Pinterest