Политика

Юлиан Ангелов е кандидат за кмет на община Костинброд

В навечерието на големия християнски празник – Кръстовден, официално беше представена кандидатурата на Юлиан Ангелов за кандидат за кмет на община Костинброд.

Неговата кандидатура е резултат от номинацията му от граждани на общината и политически сили.

Костинброд има нужда от ново начало, ново отношение към хората – човешко, с уважение към всеки. Необходимо е скъсване с досегашния модел на „местен феодализъм“, при който една фигура се разпорежда в цялата община и решава съдбите на хората. Всяка една община се развива и гради, но да не се подлъгваме, че това се случва благодарение на някой благодетел – това се случва с държавни и европейски средства, със средства от общинския бюджет, който е резултат от данъците и таксите на местните жители. Именно за това влизам в битката за кмет на община Костинброд – защото тя е динамично развиваща се и разрастваща се община и нейните жители не трябва да се делят по някакви принципи, а да се обединяват в името на развитието на населеното място, каза Ангелов.

Юлиан Ангелов живее със съпругата си и двете си дъщери в Драговищица, община Костинброд. Той е депутат в две Народни събрания, главен секретар на ВМРО. От години насам инициира и подпомага редица патриотични инициативи както в община Костинброд, така и в цялата страна. Завършил е Стопанската академия „Д. Ценов“ в Свищов със специалност „Икономика на търговията“ и Русенския университет „Ангел Кънчев“ в Русе със специалност „Културно-историческо наследство“.

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest