Вяра Емилова: “Солидарен Великден“ с БСП стигна до всички общини в област Силистра

По време на инициативата бяха дарени само продукти на български производители

„Солидарен Великден“ с БСП стигна до всички общини в област Силистра. Инициативата реализирахме съвместно с общинските председатели на БСП, чрез която много хора бяха подпомогнати в навечерието на Великденските празници“, сподели депутатът от ПГ на “БСП за България“ Вяра Емилова.

В община Силистра козунаци и сладки изделия получиха в ЦСРИ и Дневен център за деца с увреждания. По време на инициативата „Солидарен Великден“ общинската организация на БСП-Тутракан посети и направи дарение от козунаци на живеещите в Дома за стари хора в града.

В община Кайнарджа пакети с продукти бяха предоставени на Дневния център за стари хора, който се намира в с. Средище. От община Дулово дарението е предназначено за ЦНСТ за хора с психични разстройства в града. Подаръци за домуващите са предвидени и от общинската организация на социалистите в Дулово и от евродепутата Цветелина Пенкова.

В Главиница БСП дарява на двете ЦНСТ-та за деца и младежи, а в Алфатар дарението е за Дома за стари хора и на домашния социален патронаж. В Ситово БСП подпомага социално слаби семейства.

“Солидарен Великден“ се организира по инициатива на Корнелия Нинова – председател на БСП. Кампанията е ежегодна. Даренията са само продукти на български производители, а в Силистренско социалистите изразяват благодарност към ЗК „Нива – 93“ за приготвените и доставени Великденски козунаци. 

Светли Великденски празници!“, пожелават на всички социалистите.

Pin It on Pinterest