Политика

Водачът на листата на „Неутрална България“ за 28 МИР-Търговище Валентин Григоров представи основни програмни позиции

Валентин Григоров, водач на листата на „Неутрална България“ за 28-ми МИР-Търговище, представи пред граждани основни програмни позиции, съобщиха от щаба на коалицията. 

Нашият геополитически идеал е многополюсен свят, чиято основа са взаимното уважение и сътрудничество между народите, посочи Григоров. Сред цитираните от него позиции са още превръщането на България, Балканите и Европа в зона на мира и съхраняването и обогатяването на вековните цивилизационни връзки на българския народ с Русия, информираха още от щаба. 

„Искаме силна държава, която отстоява по непоколебим начин своите политически, икономически и социални приоритети. Ще се борим за запазване на традиционните ценности, от които основни са традиционното семейство, традиционните религии и съхраняване на историческата памет“, заяви водачът на листата за Търговище. 

Според него основното предизвикателство пред българската политика е преодоляването на демографската катастрофа в България. 

„Категорично отхвърляме днешната данъчна система като несправедлива. Ние сме за възстановяване на прогресивното данъчно облагане и въвеждането на необлагаем минимум“, каза още той, цитиран от коалицията.

Купуването и продаването на гласове е престъпление

платенца публикация

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest