ВМРО: Такава Македония няма място в ЕС!

Св. Методий, братът на Св. Константин-Кирил Философ, се борил срещу българските нападения в Македония. Ето това пише в биографията на Методий в произволен сайт на училище в Северна Македония

В случая става дума за гимназия в Прилеп, но можеше да е навсякъде в Северна Македония. Ето това е днешната Македония, която някои наши либерали настояват да приемаме в ЕС. 

Та ето как звучи част от биографията на Методий според въпросната гимназия:

Методиј на 20 годишна возраст, од визнтискиот двор добил чин Војвода. Тој како војвода во 845 година бил испратен да биде управник на Словенското кнежевство во Македонија, кое се простирало во Струмичко – брегалничкиот регион. Задача на Методиј била да ја осигура поддршката на месното население во борбата против бугарските напади на таа територија.

Няма никаква логика България да допуска в ЕС и да легитимира подобни неправди. Защо да го правим? Заради наивната вяра, че в ЕС Македония ще се поправи? Не, няма да се поправи, просто подобни глупости ще бъдат легитимирани. 

Затова и ВМРО поддържа твърдата позиция за Македония. Който отстъпи от тази позиция, ще застане не само срещу собствения си народ, но и срещу истината. 

Pin It on Pinterest