Владимир Маринов поздрави жителите на Хасково за празника на града

Народният представител от коалиция „БСП за България” от Хасковски избирателен район Владимир Маринов поздрави жителите на областния град по повод 8 септември – Деня на Хасково и църковен празник Рождество на Света Богородица, покровителка на града.

В поздравлението си  той казва, че Хасково е град с история, но и град на младите хора и  акцентира на надеждите, които хилядолетният град им възлага.

Ето пълния текст на поздрава на  Владимир Маринов към жителите на Хасково:

 Уважаеми жители на Хасково,

Приемете моите най-искрени поздравления по повод празника на Вашия хилядолетен и вечно млад град – с неповторима атмосфера, в която се отразяват идеите, духа и мечтите на неговите жители.

Център с богато наследство, със  забележителни паметници на историята, днес Хасково е модерен европейски град с добре развита икономика, транспортна и туристическа инфраструктура. Рекордьор не само с монумента „Света Богородица с Младенеца“, но и с вярата и надеждата, че ще пребъде.

Град с история, но и град на младите хора – бъдещето на нашата държава и Вашия град. Продължавайте да насърчавате младостта, сигурен съм в тях, че те ще направят така, че градът Ви да бъде още по-добър.

8 септември е повод да помним, че заедно можем да работим за просперитета на Хасково и да съграждаме неговото бъдеще!

Уверен  съм, че с общи усилия ще успеем, за да продължим да разкриваме потенциала на Вашия град, така че той да става все по-хубав, по-привлекателен и модерен! 

Бъдете сигурни, че в тази съвместна задача имате отговорен и стабилен партньор в мое лице.

Честит празник!

Владимир Маринов

Народен представител от коалиция „БСП за България”

Заместник-председател на ПП АБВ.

Pin It on Pinterest