Великотърновските воеводи се регистрираха за участие в парламентарните избори

ВМРО – Велико Търново, начело с водача и кандидат за президент доц. д-р Милен Михов, днес регистрираха листата с кандидати за народни представители.

Тя се състои от 15 човека, водач е именно доц. д-р Милен Михов, втора е заместник-председателят на Общински съвет – Велико Търново д-р Юлия Тонкова.

Юристи, лекари, икономисти, учители – това е образът на нашата листа, заяви кандидатът за президент и водач на листата на ВМРО в старопрестолния град Велико Търново доц. д-р Милен Михов пред журналисти след регистрирането на листата за депутати.

ВМРО е българският проект на тези избори. Великотърновската листа на ВМРО е листата на великотърновци. Свидетели сме, че много хора отвън ще използват предизборната кампания, за да се запознаят с красотите и историческите забележителности на Велико Търново. Ние влизаме в тази кампания с добре познати, утвърдени и немалка част млади хора. Тези избори са важни. Те са важни за устойчиво и силно управление, където ВМРО ще има място, категоричен бе Михов и допълни:

Загубихме 6 месеца в опити и експерименти. Цените и инфлацията растат, а новото статукво е спряло като кораба „Вера Су“, а именно – безжизнен и клатещ се от вълните на времето.

Кампанията е 2 в 1. Аз мисля, че ВМРО – Велико Търново има потенциала да направи перфектна организация на изборите. Очакват ме пътувания из страната, но Велико Търново и областта ще бъдат фокус, категоричен е доц. Милен Михов.

Pin It on Pinterest