Възраждане: Борбата е за нас българите и за децата ни!

Днес, 11 септември, от 12:00 ч. на пл. “Народно събрание” Възраждане организира Национален протест под надслов “Време е маските да паднат”.

Исканията са: 

  • отпадане на неефективните и неадекватни здравни мерки;
  • преустановяване на принудителната ваксинация;
  • прекратяване на разделението на “ваксинирани” и “неваксинирани” и гарантиране от държавата на заложеното в Конституцията право на образование, здравеопазване и труд за всеки български гражданин;
  • преустановяване на натиска върху децата ни, премахване на носенето на задължителни  маски в училище, изключване на възможността децата да бъдат тествани;
  • прекратяване на натиска върху българските учители.

„Децата най-тежко преживяват стреса от ежедневните медийни шокове и неадекватните мерки. Неукрепналото им съзнание и малък житейски опит не им позволяват да направят реална преценка на случващото се. Ежедневно им се втълпява страх от другите хора, от другарчетата им, от зарази и „смърт“. Настояваме децата ни да бъдат оставени на мира и да им бъдат спестени неадекватните и увреждащи здравето им мерки. Настояваме държавата да проучи как се отразяват тези мерки върху здравословното и психическо състояние на децата в дългосрочен план. Настояваме да престанат експериментите с тях! Призоваваме всички родители да протестират с нас днес, защото само заедно и обединени ще успеем да се справим.

Призоваваме всички учители да се присъединят към нас днес: Вие сте избрали тази най-благородна професия, за да помагате на децата, да ги образовате и да ги направите добри граждани и човеци. Децата ви вярват и ви обичат. Не ги предавайте! Не им слагайте „намордници“ и не ги докарвайте до ужас. Не разрешавайте да ги тестват и маскират. Те са не само нашето, но и вашето бъдеще! Вие учителите сте отговорни за българското образование, основен стълб на държавността и трябва да бъдете оставени спокойно да вършите работата си без натиск и без принуда. Вие сте важни, за да я има България!

Призоваваме всички българи независимо от тяхната професия, партийна и друга принадлежност да бъдат на протеста с нас.

Това е протест на целия български народ.

Само заедно и обединени ще успеем да устоим на натиска. 

Време е маските да паднат!
11 септември 2021 г., 12:00 ч., гр. София, пл. “Народно събрание”

Pin It on Pinterest