Политика

Във Велинград се проведе заседание на Коалиция „Неутрална България“

Във Велинград се проведе заседание на Коалиция „Неутрална България“, на която присъстваха водачите на листите на Коалицията.

Коалицията изрази своята увереност, че България трябва да живее в хармония и със Запада, и с Изтока, запазвайки своя неутралитет. Основа на политическото мислене и действие на Коалицията е стремежът към силна държава, многополюсен свят и съхраняване на традиционните ценности.

Почетният председател на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ Николай Малинов представи идейните и идеологическите аспекти в предизборната дейност на коалицията.

Мотото, под което ще протече предизборната кампания на Коалицията, е „Да говорим за важните неща!“

Д-р Радко Ханджиев, водач на листата в 26 МИР, отбеляза, че вече три десетилетия имаме един политически елит, който е чужд на националните интереси на България. Днешните управляващи усилено работят за разпад на държавността и ни водят към въвличане във война.

Александър Паунов – първи секретар на ЦК на Комунистическата партия на България сподели идеята си, че трябва да се проведат референдуми за излизане на България от НАТО – никой не е питал българите, искат ли да са част от този блок и за запазване на българския лев. Необходима е нова данъчна политика. Беше отбелязано, че има огромна демографска криза в България, необходима е нова демографска политика за младите българи. Необходима е и нова образователна политика. Младите българи са функционално неграмотни.

Ръководителят на предизборния щаб д-р Атанас Панчев запозна присъстващите с организацията на предизборния процес.

Главният секретар на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ и съпредседател на коалицията Валентин Григоров запозна водачите на листата със счетоводните и юридическите особености на изборния процес.

Председателят на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ – София Румен Георгиев сподели с присъстващите своя двадесетгодишен опит за особеностите в работата на терен по време на предизборната кампания, която е ключова.

Ръководителят на медийното направление на партия „Русофили за възраждане на Отечеството“ Асен Асенов разясни на присъстващите медийната политика на Коалицията по време на предизборната кампания.

Водачът в Перник Станислав Асенов представи концепция за развитие на дигиталните СМИ и присъствие в социалните платформи по време на предизборната кампания. Беше направен анализ и бяха обсъдени възможностите за работа с Facebook, YouTube, ТикТок. ТикТок беше определена като платформата, която ще направи Коалицията най-бързо разпознаваема.

В края на заседанието коалиционните партньори излязоха с позиция относно неучастието им в изборите за Европейския парламент. В нея се казва, че много от техните членове и симпатизанти не приемат този Европейски съюз, на който България е член.

купуването и продаването на гласове е престъпление

платена публикация

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest