Политика

Трифонов: Управниците в София са алчни и некадърни

От няколко дни един скандал тресе София и в основата на този скандал са “Спаси София”, “Продължаваме промяната” и “Демократична България”.

Това последното не е учудващо, защото тези хора са в основата на много скандали и това е просто обяснимо, защото те са алчни и некадърни. Става въпрос за новите велоалеи, новите паркоместа, начина на паркиране върху новите паркоместа, двупосочното движение и стеснените ленти по бул. „Патриарх Евтимий“ и “Витошка”.

Хората протестират, шофьорите висят в задръстване, отровните газове се увеличават, колоездачите са двама-трима, но на “Спаси София”, ПП-ДБ и на кмета не им пука. В крайна сметка, властта е в техните ръце, те ще правят с движението каквото си искат.

Пиша този пост, защото имам информация, че те ще направят същото и с булевард Скобелев и ако трябва да има някаква реакция, тя трябва да е превантивна и предварителна.

Айнщайн си търсел помощник. Негов приятел го попитал какъв помощник ще си вземе. Айнщайн казал, най-добре да си взема умен и работлив, но такива почти няма, за това предполагам, че ще си взема умен и мързелив. Но, напоследък, казал Айнщайн, и тези са рядкост, за това предполагам, че ще си взема глупав и мързелив. Но за нищо на света, казал Айнщайн, за нищо на света няма да си взема глупав и работлив. Като чуя тази история и винаги се сещам за ПП-ДБ. Извинете, за “Спаси София” и ПП-ДБ. Още веднъж извинете, за “Спаси София”, ПП-ДБ и кмета на София.

купуването и продаването на гласове е престъпление

Интересно от мрежата

Pin It on Pinterest